• YouTube - Grey Circle

XAVIER CARLES & XAVIER BATLLÉS

"Humanos"

HUMANOS (Segell Microscopi 2019) és el tercer CD fruit de la col·laboració entre el productor, arranjador i compositor XAVIER BATLLÉS i el lletrista, poeta i rapsoda XAVIER CARLES. Quinze temes, en aquesta ocasió en llengua castellana, que segueixen aprofundint en la fórmula nova iniciada per la parella d'artistes en 2014: fusió de música, poesia i cançó, amb textos que apunten a remoure consciència i sentiments, acompanyats per músiques d'arrels interculturals, que es passegen per ritmes mediterranis i interculturals, tocant fins i tot el blues.

Temes interpretats pel mateix Xavier Carles a excepció de quatre, als quals donen vida veus de la talla de Rusó Sala “El mar no alimenta amapolas”, Yadira Ferrer “Los haiku de un tiempo nuevo”, Xavi Garriga (magnífica versió del clàssic “St. James Infirmary”) i Clàudia Cabero “Canción de hace mil siglos”.

Hi trobem també un modern arranjament del nocturn 7, Op. 27 de Chopin: entre les seves notes discorre el poema "Haydée, la acariciada".

HUMANOS és una obra eclèctica que no deixa indiferent: intensament poètica ("Estaba a punto de perderme”, “Pero nunca te he encontrado") o que posa de relleu alguns prejudicis i hipocresies de les nostres societats actuals ("Salmo peregrino”, “Palabras, palabras").

Seguint la línia del seu anterior treball, "Desconeguda" (Segell Microscopi 2017), en aquella ocasió amb textos en català i castellà, els 15 temes d'ara han comptat amb la col·laboració d'una cinquantena de músics i vocalistes, la qual cosa dóna una idea de l'envergadura del treball iniciat per Carles i Batllés el 2014, així com del seu esperit col·laboratiu.

Una obra que agradarà als qui encara conserven la capacitat de sorprendre's.

Xavier Carles & Xavier Batllés "Humanos"

€ 15,00Precio

Xavier Carles "Desconeguda"

€ 12,00Precio
0