top of page
_DSC7489_edited.jpg

Foto: Anton Tendero

Trio Nilo "Planeta Desierto"

  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

TRIO NILO, el grup format per Ernest Pipó, Tomàs Pujol i Kike Pérez presenta el seu primer disc "Planeta desierto". Composicions de part dels tres membres del grup creades al llarg de l'estiu de 2020. Enregistrat al novembre del mateix any a Estudis Groundper Jaume Figueres. Mesclat i masteritzat el gener de 2021 per Ferran Conangla.

 

El trio busca una identitat sonora i un estil propi, sempre amb un punt d'ancoratge al jazz i a la tradició, se serveix de les seves pròpies composicions com a base d'un discurs que doni peu a la improvisació.

 

Els cinc anys d'activitat constant d'aquest trio han cuinat una formació que permet expandir la personalitat de cadascú; en cada idea proposada per un dels components, s'abraça amb naturalitat l'aportació dels altres com una nova visió i anàlisi del material creatiu.

 

Amb una sonoritat de trio elèctric, aquest disc intenta ser el més directe acústic possible prescindint en la majoria dels casos d'una postproducció excessiva. El resultat d'aquestes intencions culminen en una interpretació sincera i atrevida.

bottom of page