FOTO DELS 3 AMB FONS ROSA.png
  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

TRIAL "El nou estirabot"

Un estirabot és una “dita, sortida, etc., incongruent, que no ve al cas”, segons el diccionari de la llengua catalana, i també el mot emprat per Trial per batejar el seu segon llarga durada. El power trio de Vilanova i la Geltrú publica El nou estirabot (Segell Microscopi 2019) tot just un any després del primer, I tota la pesca (Segell Microscopi 2018). Sí, a disc per any, com ja pràcticament ningú fa, però tenint uns temes com els enregistrats, les ganes i l’energia, per què esperar més?

 

A El nou estirabot en Magí Mestres (veu i guitarra), en Jaume ‘Seko’ Amell (baix) i en Xavi Ribera (bateria i veus) han aconseguit millorar les prestacions del primer disc. El grup es mou en els mateixos paràmetres: entre l’indie rock i el power pop, amb força reminiscències als sons dels 90. Però al nou treball les cançons són un pèl més directes, amb melodies més pop, i les guitarres més punyents; tot ben embolcallat amb un so més nítid i contundent.

 

El nou disc - que es publica en vinil i digital- presenta nou peces compostes per Magí Mestres i una versió de Pere Tàpias (La nana del nano, convenientment portada al seu terreny), totes interpretades amb el nervi que caracteritza al grup vilanoví.

 

El nou estirabot ha estat enregistrat per Gerard Tomàs a Cal Pau Recordings, produït per Trial, i mesclat i masteritzat a Affair Studio per Xavi Ribera.