PROMO HORITZONTAL COLOR.jpg

Trial "Trialista"

Trialista és el crit de guerra del nou llarga durada de Trial. Agafa la base del so postpunk, però s’endinsa per camins realment curiosos i sorprenents. Magí Mestres, compositor i productor d’aquest nou disc, sembla que hagi tret de la maleta tot el seu bagatge acumulat; tornem a sentir aquelles trompetes calexiquianes tan característiques de La Brigada, i tornem a sentir melodies i jocs de veus de la seva etapa a Línia Maginot.

 

Per aquest nou disc, el trio de Vilanova i la Geltrú, no només recupera sons i records d’abans, també introdueix ritmes samba dels anys setanta amb wah wahs psicodèlics, teclats il·luminats i pianos hipnòtics. El resultat és una barreja pensada i valenta. 

 

Xavier Ribera, que s’estrena amb una composició, Seko Amell i Magí Mestres fan un gir de timó i presenten dotze talls que saluden a la tropicalia, al punk, al pop, a la new wave, a l'indie i trenca amb tot allò que havíem sentit fins ara de Trial.

 

Crèdits tècnics:

Enregistrat a Cal Pau Recordings per Gerard Tomàs.

Produït a Second Floor Studio per Magí Mestres.

Mesclat a Affair Studio per Xavier Ribera.

Masteritzat a Ultramarinos per Victor Garcia.

Disseny gràfic de portada per Seko Amell.

 

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Trial es va formar la primavera de 2016 per tres veterans de l'escena musical de Vilanova i la Geltrú.

 

Magí Mestres (veu i guitarra): Ha tocat en grups com King Size, Bottom (grup de fusió que el 1996 va guanyar el prestigiós concurs Villa de Bilbao en la categoria de metal), La Brigada, The Light Brigade o Línia Maginot.

 

Jaume "Seko" Amell (baix): Ha format part de bandes com King Size o Winning Eleven.

 

Xavi Ribera (bateria i veus): Ha participat en projectes musicals com Bottom (grup de fusió que el 1996 va guanyar el prestigiós concurs Villa de Bilbao en la categoria de metal), Winning Eleven, Gentle Music i a més ha explotat la seva faceta com a productor.

 

La coincidència en el temps i bandes, fa que neixi Trial, que ja han publicat 2 EP i 3 LP i ara presenten un quart treball: Trialista.

Altres llançaments