top of page
TRacy Sirés _ Foto Diana Martín 3_LOW.jpg

Foto: Diana Martin

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Tracy Sirés Neal "Haiku Love"

"Haiku love” és el primer pas en solitari de Tracy Sirés Neal.

 

Aquest disc neix de la necessitat d’expressar un moment vital, que segons afirma la mateixa cantautora, surt de l'època més estressant de la seva carrera professional i vital, durant el confinament del 2020. És en aquest temps que decideix gravar les seves composicions, fins llavors oblidades en un calaix.

 

L'àlbum d’estil folk pop, és el reconeixement que la vida són moments curts i intensos com un haiku. Cançons amb lletres no gaire extenses, directes i sense embuts. Vuit temes que parlen de la maternitat, l’amor, l’acceptació del passat, la persistència, trobar nous camins o l’atzar de l’univers, que a vegades sembla que jugui a cartes amb nosaltres.

 

"Haiku Love" també és el títol de la cinquena cançó del disc, un tema d’amor breu o potser un reconeixement que l'amor és breu? Aquesta cançó és una manifestació contundent que l'amor és necessari en un món, sovint més hostil del que ens agradaria, on fa fred, on hi ha una complexitat i un dolor que costa de suportar... l’amor és la cura. "Estimar i sentir-se estimada és, des del meu punt de vista, una necessitat bàsica. Jo estimo i sé que també m'estimen, i això em reconforta l'existència", afirma Tracy Sirés Neal.

 

Santi Careta, que compta amb una extensa discografia tant en el món del jazz com en el del pop-rock, és el productor del disc i també hi participa com a músic amb les guitarres, mandolines, ukulele, teclats i programació. Per l'enregistrament de l'àlbum, Tracy Sirés Neal també ha comptat amb diversos músics de l’escena catalana com Marta Roma (violoncel), Apel·les Carod, Carlos Montfort i Christoph Mallinger (violins), Juan Rodríguez Berbín (bateria), Dani Ferrer (piano, teclats i arranjaments de corda), Adrià Serrano (baix i assistent de gravació) i Celeste Alías (veus i assessorament vocal). El disc ha estat mesclat per Quim Puigtió "kato" i Pau Romero (BeatGarden).

 

Crèdits tècnics (del directe):

Tracy Sirés - guitarra acústica i veu.

Guillem Callejón- guitarres.

Antonio Sánchez - percussió.

bottom of page