top of page
FOTO SEBASTIÀ GRIS (autor Llorenç Gris) (1)_edited.jpg

Foto: Llorenç Gris

  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sebastià Gris  "Llorer, clau i canyella"

Sebastià Gris presenta el seu primer treball en solitari, un disc de guitarra que busca plasmar en set cançons el que més li agrada d'aquest instrument.

 

Escrit i arranjat gairebé en la seva totalitat a la vora dels fogons de la cuina de casa seva, ha triat temes seus i d'altra gent per, com diu el propi Sebastià Gris "trencar-se les banyes per trobar i explotar cada color que el meu instrument i jo, com a instrumentista, podem oferir".

 

A Sebastià Gris sempre li ha agradat molt arranjar per a la formació que sigui, i assegura que si actualment disposés del pressupost i contactes necessaris, probablement aquest disc sería per a big band o orquestra de corda. Tot i això, celebra trobar-se en aquest moment concret, amb set cançons i una guitarra.

 

Aquest disc el va gravar a la sala de casa seva (Centelles, Osona) durant els dies 25 i 26 de maig amb una guitarra acústica Norman Encore B20 Folk, un Neumann KM184 apuntant al 14è trast a un pam de distància i una parella de Coles 4038 un apuntant al pont i l’altre al claviller de la guitarra a tres pams de distància. De la mescla i del màster se n'ha encarregat Josep Munar, que ho ha fet a la sala de casa seva a Barcelona.

bottom of page