Petit & Nuna "Cançons dolces (Vol. 2)"

  • YouTube - Grey Circle

Petit & Nuna (Jordi Blanes i Berta Garcia) presenten el seu segon disc CANÇONS DOLCES VOL.II (Microscopi 2019).

 

Aquest treball comprèn quatre composicions pròpies i tres versions de temes que van des del romanticisme de Mendelsshon, passant pel jazz i fins al pop dels anys 70. Són 7 cançons on el contrabaix i el piano en són els protagonistes, acompanyats de la veu, el baix elèctric, el teclat i la bateria. Així com en el disc anterior la guitarra va ésser l’instrument vehicular de les composicions pròpies, el piano ha inspirat la majoria de cançons d’aquest segon volum.

 

Un exemple és la cançó Infinity, on la melodia del piano ens transporta a un mar de sonoritats canviants, captivadores i suggerents. Tot és ple de detalls com els que es poden escoltar a l’inici del single del disc, la cançó Vida .

 

A les cançons hi apareixen elements molt presents a la vida dels seus compositors. Un disc per escoltar amb calma i deixar-se endur sense pressa. Música creada amb molt d'amor.

 

Cançons Dolces Volum II, ha estat enregistrat per en Jordi Blanes a TimelessRoom Studios, actualment situat a La Casa Del Bosc i produït per LittleOne Productions.

Petit& Nuna "Cançons dolces Vol. II)

Petit& Nuna "Cançons dolces Vol. II)

€ 7,00Precio
Petit & Nuna "Cançons dolces Vol.1"

Petit & Nuna "Cançons dolces Vol.1"

€ 7,00Precio
0