top of page
FOTO PELAT I PELUT 1.jpg

Pelat i Pelut feat. Figa Flawas "Em flipa"

  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Per celebrar el segon aniversari de la publicació de la cançó "Em flipa", i amb ganes de ser continuar explorant el món de la música electrònica, Pelat i Pelut juntament amb Figa Flawas i la col·laboració del productor Carles Sallent (VTS), ens sorprenen amb un remix de la cançó "Em flipa".

 

Aquesta versió arriba després de publicar, a principis d'any, el segon disc de la banda d'Osona, titulat "Termomix" i que va comptar amb les col·laboracions d'Alguer Miquel (Txarango), Marcel i Júlia i Alba Armengou. Tres anys abans van presentar el disc "Flor al cul", amb el que van fer una llarga gira arreu de Catalunya. Pelat i Pelut, amb gairebé nou anys de trajectòria, ha estat sempre en constant evolució, començant només amb dos integrants que donen el nom actual a la banda, El Pelat (Xevi Abril) i el Pelut (Jacint Torrents). Actualment, la banda està formada per vuit membres: Xevi Abril (cantant), Sergi Maestre (bateria), Joan Paré (teclats), Jordi Blanqué (guitarra elèctrica), Carles sallent (baix), Ferran Isern (trompeta), Josep Maria Roca (saxo) i Ferran Sadó (percusió).

 

Dades tècniques:

Producció de Pelat i Pelut i Figa Flawas.

Remix i mescla de Carles Sallent (VTS).

Màster de Ferran Sedó.

Disseny, portada i fotos de Xevi Abril.

 

Pelat i Pelut 

Pelat i Pelut és sinònim de festa, de rumba, de música popular i de divulgadors de la cultura i rumba catalana. La banda, amb més de vuit anys de trajectòria, ha estat sempre en constant evolució, començant només amb dos integrants que donen el nom actual a la banda, El Pelat (Xevi Abril) i el Pelut (Jacint Torrents).

 

Al llarg de la seva història, Pelat i pelut ha publicat cançons en col·laboració amb Txarngo, "Quatre Llunes" (2017) i "Germana de l'estiu" (2018), Rumba 3, "Flor al Cul" (2021) i Figa Flawas, "Em Flipa" (2022).

 

La banda, amb seu potent directe que els ha convertit en un dels grups més rellevants de l'escena rumbera, popular i festiva catalana, ha trepitjat escenaris destacats com les Festes dels Castellers de Sants, Sala Apolo, l'Atlàntida de Vic, La Cabra, Festa del Gamper del Futbol Club Barcelona, Festival Esperanzah!, Les Santes de Mataró o les Festes Majors de Granollers, Sant Cugat i Prats de Lluçanès, entre d'altres.

 

Pelat i Pelut són:

Xavier Abril Vilamala - Veu i guitarra espanyola

Jordi Blanque Plana - Guitarra elèctrica

Sergi Mestre Pellicer - Bateria i cors

Carles Sallent Garcia - Baix elèctric

Joan Paré Curell - Teclats

Josep Maria Roca Panicot - Saxo alt

Ferran Sedó Soria - Percussió i cors

Jordi Riera Ausió - Trombó

Ferran Isern Blasco - Trompeta

 

bottom of page