top of page
PELAT%2520I%2520PELUT%2520muntatge%2520e

Pelat i Pelut  "Fem la morsa"

Fem la morsa” és el primer senzill que surt a la llum i que formarà part del segon disc de Pelat i Pelut que es publicarà a la tardor del 2023.

 

És una cançó fresca, de lletra fàcil i molt sincera. Parla del desig carnal que experimentem les persones, amb la peculiaritat que, durant tota la cançó, s'hi fa una clara referència al món de la gastronomia i de la cuina utilitzant metàfores i paralel·lismes. El títol del senzill ja és una declaració d'intencions i referma la tendència artística  i estilística de la banda a l'hora de fer les lletres de les seves creacions.

 

Pelat i Pelut fa un pas endavant i experimenta, ara, ritmes i melodies diferents respecte el seu últim disc, "Flor al cul", publicat al 2021. Adopta un groove molt més urbà i també utilitza, per primera vegada, Autotune en la veu i minimitza el ritme respecte de les seves darreres creacions. En aquest cas, la banda ha prescindit dels identificatius instruments de vent com a recurs principal dins les seves composicions i aposta per una sonoritat més electrònica.

 

Aquesta cançó marca un abans i un després i ens mostra una de les direccions que ha anat assolint la banda d’Osona aquest últim any.

 

Pelat i Pelut 

Pelat i Pelut és un grup format per nou músics de la plana de Vic i més enllà, que l’any 2021 va decidir gravar el seu primer disc titulat "Flor al cul". Tot i que sempre havíen dit que farien rumba catalana, des de ja fa un temps composen i graven una mescla d’estils molt variats.

 

"Volem fer ballar la gent, volem fer cançons maques i que agradin, per aconseguir que el públic es cregui el nostre projecte i la nostra identitat. Som molts integrants dins al grup i tots hem mamat estils molt diversos. Això queda reflectit de manera molt clara en totes les nostres cançons".

 

Amb el temps, Pelat i Pelut han aconseguit oferir un directe potent, alegre i molt sincer. Un espectacle en el que mostren la qualitat i respecte per la música, amb l’afegit de no perdre la seva essència ni la intensitat que els caracteritza.

 

Pelat i Pelut són:

Xavier Abril Vilamala - Veu i guitarra espanyola

Jordi Blanque Plana - Guitarra elèctrica

Sergi Mestre Pellicer - Bateria i cors

Carles Sallent Garcia - Baix elèctric

Joan Paré Curell - Teclats

Josep Maria Roca Panicot - Saxo alt

Ferran Sedó Soria - Percussió i cors

Jordi Riera Ausió - Trombó

Ferran Isern Blasco - Trompeta

 

Crèdits tècnics:

Pre-producció: Carles Sallent.

Producció, gravació, mescla i master: Carlos Manzanares “Avatar”.

Gravat a mitjans de febrer del 2023 al Tercero Studios de Sta. Coloma de Gramanet.

 

Fotos i videoclip: Xumari Roca.

Edició, retoc i disseny: Xevi Abril.

Agraïments: Partee Design.

  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page