IMG-1720.jpg

Paupiripau "Pau al Món"

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

'Pau al món', a banda de ser un eslogan per desitjar la pau mundial, és el primer álbum en solitari de Pau Giralt Font i hi busca recollir les vivències que més l'han marcat i també la seva actitud al món.

 

Les cançons del disc les va començar a compondre a guitarra i piano l'última dècada i ha estat ara, després de tres mesos de retir, que ha fet la tria i la composició final acompanyada de sintetitzadors i sons estrafolaris.

 

Un cop triades les deu cançons que composen aquest disc, en Pau va convidar els seus amics Jordi Serradell (bateria) i Enric Bassacona (baix) a participar en el projecte i després d'una setmana d'assajos, van tancar-se a l'estudi a fer la gravació. Aquest procés ple de riscos i improvitzacions està totalment assumit per l'artista que d'alguna manera ja buscava aquesta aventura i estava disposat a acceptar el resultat final fos quin fos, perquè considera que és un procés totalment únic i personal.

 

'Pau al món' ha estat enregistrat a La Isla Estudi de Barcelona amb Pablo Miranda de tècnic de so i la col·laboració de Jordi Serradell, Enric Bassacoma, Guillermo Martorell i Júlia Canals.