top of page
FOTO PAULA BARRANCO & JAN DOMÈNECH (autora Clara Ruiz)  (2).jpg

Foto: Clara Ruiz

  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Paula Barranco & Jan Domènech "When love is around"

Paula Barranco (veu) i Jan Domènech (piano) s'uneixen en aquest primer àlbum a duo, "When Love Is Around", per explorar les diferents fases de l'amor.

 

A través d'standards i cançons brasileres ens porten de la mà per un camí que recorre en cercle una història d'amor: des del primer moment que apareix el sentiment d'estimar, passant per la reciprocitat, la consolidació de la relació i la devoció cap a la persona estimada, a la foscor del desamor, la desesperació i la suau tristesa. El cercle es tanca, finalment amb la promesa d'un nou amor.

 

Aquest àlbum ens reafirma que l'amor existeix amb infinitat de formes i colors, que pot durar per sempre o es pot esvair abans d'haver començat, però que, malgrat tot, l'amor sempre torna i apareix quan menys ho esperes i fa que la història torni a començar.

 

Inspirant-se en altres duos del panorama internacional i nacional com ara Cécile McLorin Salvant i Sullivan Fortner, Fleurine i Brad Mehldau i Carme Canela i Joan Monné; Paula Barranco i Jan Domènech arrisquen amb tendresa, mantenen la originalitat i el seu toc personal.

 

Paula Barranco (Cardedeu, 1995)

Graduada en l’especialitat d’interpretació de cant jazz i música moderna al Conservatori del Liceu (2021), ha estudiat amb grans referents del jazz com Carme Canela, Celeste Alías i Juliane Heinemann. Forma part del BLAM Collective (2021) dirigit per Michael League (líder i baixista de Snarky Puppy).

 

Ha gravat en 8 discs entre els quals destaca el seu EP "Out Loud" (2021). Actualment, dirigeix el seu propi quartet de jazz i codirigeix el duo amb Jan Domènech (veu i piano) i el duo amb Sergio Jaubert (veu i guitarra). Arranja i dirigeix la seva pròpia Big Band, amb repertori dedicat a Billie Holiday estrenat al 50è Festival Nits amb Jazz a Cardedeu (2021).

 

Jan Domènech (Barcelona, 1996)

Graduat en l’especialitat d’interpretació de piano jazz i música moderna al Conservatori del Liceu (2020). Actualment, cursa un màster al Royal Conservatory The Hague (Holanda), durant el qual s’ha traslladat a la USC Thornton School of Music de Los Angeles (EUA) per seguir formant-se. Al llarg dels seus estudis l’han tutoritzat importantíssims pianistes nacionals i internacionals com Alan Pascua, Albert Bover, Marco Mezquida, Rob van Bavel, Ignasi Terraza, Wolfert Brederode i Jozef Dumoulin; i ha rebut diverses beques de la Sociedad de Artistas, Intérpretes o Ejecutantes (AIE).

 

Ha format part de la Sant Andreu Jazz Band, la Màgia de la Veu, Rik Mol’s Aspire Band, George Povey Ensemble, Íñigo Peña Quintet, Big Ensemble del Conservatori del Liceu. Ha enregistrat més de 15 àlbums, inclòs el seu disc de presentació de la mà de Joan Chamorro, "Joan Chamorro presenta Jan Domènech" (2020) i el seu primer disc liderant el seu projecte amb composicions pròpies "The Magical Forest Tour" (2022). Ha compartit escenaris arreu del món amb intèrprets de jazz com Scott Robinson, Dick Oatts, Scott Hamilton, Joel Frahm, Luigi Grasso, Perico Sambeat, Chris Cheek, Yo-Yo Ma i Joe Magnarelli.

Crèdits tècnics:

Paula Barranco, veu.

Jan Domènech, piano.

 

Enregistrat a 44.1 Estudi de Gravació (Aiguaviva, Girona) el 12 de juliol de 2022.

Toni París, tècnic de gravació, mescla i màster.

Quim Rom, assistència en producció.

 

Clara Ruiz, fotografia.

Paula Barranco i Adrià Martínez, disseny de portada.

bottom of page