top of page
IMG_0007_horitz.jpeg

Foto: Sílvia Poch

  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Pau Brugada  "En Blanc"

Destrenat com un llibre de contes, el projecte “En Blanc” de Pau Brugada reivindica la necessitat de quedar-se en blanc com a peça clau del procés creatiu. En aquest disc, publicat en tres capítols, l’autor rescata el concepte “quedar-se en blanc”, sempre associat al fracàs, i l’eleva a una nova dimensió; un lloc des d’on començar de nou i recuperar la veritable voluntat creativa, lluny d'estratègies comercials i dels tempos angoixants que mana la indústria.

 

A través d’un equilibri subtil entre la cançó d’autor i la música urbana, Pau Brugada dibuixa diferents paisatges on es trenquen dinàmiques per arribar a llocs inesperats. L’autor es val del rap com a llengua materna i l’abraça amb la seva faceta més musical com a cantant i guitarrista. A “En Blanc”, Pau Brugada desplega amb llibertat les seves múltiples cares i es nodreix dels seus propis bloquejos per construir, des de l’absència, la seva història.

 

Crèdits tècnics:

Lletra, música, producció i mescla: Pau Brugada.

Coproducció: Andreu Moreno i Vic Moliner

Enregistrat a Olivera Estudi, Estudis Ground i El Mirador.

Màster: Victor Garcia.

Fotografia: Sílvia Poch, Sandra Prat i L'Upuntvuit.

Vídeo: L'Upuntvuit.

Disseny: Nadia Beltran Pérez.

Músics col·laboradors: Vic Moliner, Andreu Moreno, Kquimi Saigi, Sebastià Gris, Lucas Levico i Roko Banana.

 

 

 

Pau Brugada (Montpellier, 1986)

Pau Brugada és un músic i productor banyolí que combina en paral·lel la seva creació personal amb la passió per la producció musical i la mescla. Amb un interès prematur per la música, l’art i els escenaris, de ben jovenet ja freqüentava tarimes i racons a on actuava compartint música, cantant i recitant poesia amb diferents formacions. La més remarcable va ser l’etapa com a vocalista i lletrista de Caiko, una banda de rap-metal del Pla de l’Estany amb la qual va publicar un EP i un àlbum i amb la que va fer nombrosos concerts arreu de les comarques gironines. Després d’això va continuar el camí en solitari i va publicar el seu primer àlbum ‘Llum de foc’ mentre acabava els estudis universitaris.

 

Durant els últims anys ha centrat els seus esforços en la creació i producció musical. Un dels seus projectes principals és l'estudi Olivera a on, conjuntament amb Vic Moliner, hi treballa construint obres musicals de tota mena. Durant els últims anys ha fet projectes amb artistes com Magalí Sare, Autèntic Home Llúdriga, Guadi Galego, Paula Grande, Clara Peya, Daura Mangara i Anna Ferrer, entre d’altres.

 

En la seva faceta artística rebusca entre els límits de les etiquetes per difuminar-les i convertir-les en la seva identitat personal. Beu de grans fonts que l’inspiren com la música negra, l'electrònica experimental i el contacte físic amb els instruments tradicionals. A més a més, el seu bagatge com a científic i bioenginyer suma grans corbes de complexitat al seu perfil professional.

bottom of page