top of page
Agraiment-Promo6.jpg

Foto: Mònica Casugas

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Oller i Guerra "Agraïment"

"Agraïment" és l’agraïment a qui ens ajuda a treure’ns les màscares i despullar-nos, l’agraïment a nosaltres mateixos per prendre consciència i solucionar els nostres problemes sense responsabilitzar la gent que ens estima i amb qui ens donem suport mutu.

 

Per aquest primer avançament del nou disc d'Oller i Guerra, el duet compta amb la participació de la cantant Maria Bartomeu (Oliva, València, 1998), més coneguda com La Maria. L'artista acaba de publicar el seu primer disc, "L'assumpció", un treball que reactualitza la música tradicional a partir de composicions pròpies i tonades preexistents.

 

Dades tècniques:

Jaume Guerra Meneu, música i lletra.

Oller i Guerra, arranjament.

 

La Maria, veu.

Jaume Guerra Meneu, veu i contrabaix.

Víctor Oller Segura, piano.

Jordi Pallarés, bateria.

 

Enregistrat el 31 de gener del 2023 a Estudis Ground per Jaume Figueres.

Mescla de Joel Gilabert a Anima Studio.

Carlos Quintero, màster.

 

Mònica Casugas i Íngrid Ferrer, codirecció del videoclip.

Gerard Bufí, direcció de fotografia.

Anna Climent, coreografia i ball.

Oller i Guerra és un duet format per Víctor Oller al piano, i Jaume Guerra al contrabaix i la veu. És un projecte de composicions pròpies que, des de la introspecció, parlen de sentiments i vivències personals que són alhora universals. Amb el jazz com a punt de partida, es deixen influir pel pop, el folk mediterrani i la cançó d’autor per cercar un so propi. El duet es completa amb la companyia de Jordi Pallarés a la bateria, que s'encarrega d'afegir colors i textures a aquesta mescla íntima molt cuidada.

 

Víctor Oller (Sitges, Barcelona, 1991), pianista, compositor i traductor, va estudiar piano jazz i composició a La Haia (Països Baixos), després de realitzar els estudis de Traducció i Interpretació a Barcelona. Ha tocat amb músics com Ben van Gelder, Jimmy Jenks, Julito Padrón o Geni Barry, i combina els seus projectes musicals (Oller i Guerra, Duo Lupino, Víctor Oller Trio, Petjades) amb classes de música, algun encàrrec de composició i també de traducció, la seva altra vocació. Recentment, ha dut a terme l'encàrrec d'escriure una peça per al Concurs Internacional de Piano Maria Canals, especialment per al catàleg d'obres a escollir pels candidats de la 68a edició del concurs.

 

Jaume Guerra (València, 1982), músic, compositor i productor, ha tocat, gravat, compost i produïdes músiques per a grups i artistes de renom com Orxata Sound System, Zoo, Dan Imhoff, Obrint Pas, Ramon Cardo i Oller i Guerra, entre molts altres. En la seva dilatada carrera ha pogut fer gires per tot el món (gairebé tots els països europeus, a més dels EUA, Equador, Cuba, Veneçuela, Mèxic i el Japó), ha gravat diversos discos d’estils molt diferents, com ara música electrònica, jazz, folk, rock, música jamaicana i música llatina. A més, ha realitzat la producció artística d’alguns dels projectes musicals abans esmentats. Incansable artista que no deixa de reinventar-se.

 

Després d'anys de relació musical i d'amistat, aquests dos músics van decidir iniciar aquest projecte i començar a fer concerts. Al cap d'uns mesos, el grup va debutar en el món discogràfic amb l'àlbum "Miracle i misteri" (2022), un recull de cançons originals entre les quals han despuntat "Blue song for Blues" i "Ja vindràs", amb la col·laboració de la cantant Roser Cruells, d'Els Catarres, dues cançons molt escoltades a les plataformes d'streaming.

bottom of page