top of page
FOTO ÖLIVIAS (autor Alfonso Blanco Santos) 9_edited.jpg

Foto: Alfonso Blanco Santos

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

ÖLIVIAS "Que baixi el cel"

És el primer àlbum de llarga durada d'ÖLIVIAS, el tercer treball en ordre cronològic després d'"Antich Ventura" (2021) i "Clamare" (2022). Neix de la inquietud per explorar la forma que prenen les coses quan ja no les podem veure, recollint les llavors conceptuals plantades als primers treballs.

 

En aquest àlbum, ÖLIVIAS aborda la mort com una cerimònia inesperada que celebra l’arquetip del canvi i la transformació a través de poemes i històries sonores que ballen entre el contrast d’absència i presència. Aquest joc auditiu està replet de dicotomies sonores entre la corda pulcra i els elements electrònics que la distorsionen, enregistrat i produït pel duet experimentant la paraula com a eix vertebrador de les composicions.

 

"QUE BAIXI EL CEL" es un crit imperatiu que assumeix la vida i la mort com a única propietat.

Crèdits tècnics:

Composició, producció i gravació: Clàudia Balletbó i Isabel Archs.

Mescla: Marc Cros Ventura a Zaria Studios.

Màster: Víctor Garcia a Ultramarinos.

 

Equip Creatiu: Ignasi Àvila Padró, Emili Argemí Bañón, Laura Gil Amat, Mariona Ibáñez Balletbó i Lluís Arruga Alcarria.

 

Portada: Emili Argemí Bañón.

Grafisme: Ignasi Àvila Padró.

Fotografies: Alfonso Blanco Santos.

ÖLIVIAS

El duet format per Clàudia Balletbó i Isabel Archs desfà amb paciència els nusos de la gola a través del seu so experimental de veu i quatre cordes. Sorgit el 2020 com una iniciativa de música conceptual, aborda les seves inquietuds a través dels seus primers treballs bessons "Antich Ventura" i "Clamare" que fan culte a la mort i al dol. Després d’haver presentat aquests treballs a diferents festivals com el Pòrtic Eufònic, Barnasants, Barcelona Districte Cultural, Ultrasons o Mèdol Poessia i d’haver dansat per sales com la Clamores, Pumarejo o Heliogàbal; les ÖLIVIAS transformen amb el seu primer disc de llarga durada, "QUE BAIXI EL CEL", el testimoni d’un viatge a l’epicentre dels seus dubtes i temors. El duet treballa en consonància amb el cos de la paraula i empeny la composició musical, de forma curosa i autoproduïda.

 

bottom of page