top of page
Imatge Trèvol 2.JPG

Trèvol "Castellanes i Basques"

  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Castellanes i Basques és un arranjament que uneix tres peces trobades en cançoners de dolçaines i gaites. Les peces que conformen aquest tema -la Rebolada Castellana del "Tío Gregorio", Biribilketa del Repertori de Juan Bilbao i una jota basca de la qual no se n'especifica el títol- presenten el so d'un grup nascut fa poc més d'un any i donen vida a la sonoritat per la qual aposta Trèvol; una fusió entre la música popular i tradicional (en aquest cas de Castella i el País Basc) i la que es presenta com a popular avui dia (música amb influència llatina i afroamericana principalment).

Castellanes i Basques va ser una de les primeres peces arranjades per i per a Trèvol i, ja que fins ara ha sigut una mena de targeta de presentació del nostre grup, hem decidit que sigui el primer tastet del nostre treball discogràfic. Cal dir que aquest primer single representa només una cara de la nostra música i, en certa manera, això és el que ens defineix; el fet de tenir diverses cares i enfocar la música des de múltiples punts de vista però sempre amb amor cap a la tradició i amb ganes d'aportar noves idees.

​​Laia Glück finalitza l’any 2022 el Grau Professional d’oboè a l’IEA Oriol Martorell i inicia el Grau Superior de gralla a l’ESMUC aquell mateix any, que segueix cursant actualment.

Ha col·laborat en discos d’artistes com Obeses, Jaume Sisa, Xavier Batllés i Miquel Pujadó, així com ha format part de l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya (OMAC juvenil), la Jove Orquestra Simfònica del Vallès i d’altres formacions entorn de la música tradicional.

Martí Fleta cursa fins a sisè de grau professional al conservatori de Badalona amb trombó. Alhora, i encara ara, rep formació de bateria jazz a l'Escola de Música Moderna de Badalona.

Ha tocat a diverses formacions de folk com ara l'OMAC juvenil i el quintet Verge de Sosa i també ha liderat un grup de rock, amb el qual ha gravat un EP.

També ha gravat percussions d'un tema d'Obeses i ha enregistrat la banda sonora de l'obra de teatre "Vai Via", de Xirriquiteula Teatre.

Léonie Martet ha obtingut el DEM a Perpinyà (diplôme d’étude musicale) i actualment estudia el Grau Superior de flabiol a l’ESMUC.

Ha guanyat la beca Josep Maria Bernat per a joves instrumentistes de cobla. És la flabiolaire de la cobla Mil·lenària, Fidelíssima Vila de Perpinyà, cobla representant de la Catalunya Nord, i toca la tarota al grup Juglars, una cobla de juglars que imita les que existien a la Catalunya Nord al segle XIX.

Bernat Garcés es forma en l'àmbit de la música moderna i el jazz a l'EMMCA de l'Hospitalet i al Taller de Músics de Barcelona. Actualment cursa el Grau Superior en interpretació de piano jazz a l’ESMUC. Col·labora en formacions jazzístiques diverses i recentment ha enregistrat la banda sonora de l'obra de teatre "Vai Via", de Xirriquiteula Teatre.

bottom of page