top of page
foto bona_edited.jpg
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Metropolitan Union "All a TAG"

El quartet, nascut el 2013, s’ha renovat i s’ha consolidat en aquests darrers anys com una de les formacions de referència de l’estil barbershop a la península Ibèrica. Els seus quatre membres, cantants professionals en altres formacions, uneixen aquí el seu extraordinari talent per oferir la sonoritat més autèntica de l’estil barbershop, caracteritzada per una textura homogènia, plena d’harmònics i uns finals increïblement llargs dotats d’una lluminositat exultant. 

 

Aquest primer treball discogràfic és un recull dels temes més exitosos que han cantat en els concerts fets fins al moment.

 

Crèdits tècnics:

Producció de Metropolitan Union.

Enregistrat a l’Escolania de Montserrat.

Gravació i mescla d'Oriol Màrmol - So Auri.

Masterització de Ferran Conangla.

Il·lustracions i disseny de caràtula de Maria Peix.

Fotografia d'Aran Tiepolo.

 

Concerts de presentació:

13 de Març a l’Atlàntida de Vic.

13 de Maig a Girona A Capella.

 

El quartet de música barbershop, Metropolitan Union, va fundar-se a Granollers l’any 2013 pel seu “lead”, en Martí Doñate. Després de guanyar la medalla de bronze i el premi a millor quartet novell en la competició nacional “En Harmonía 2014”, el quartet va dissoldre’s durant un any fins que es va tornar a recompondre l’estiu de 2015. Al cap de dos anys van aconseguir ser subcampions d’Espanya, ara ja amb veus i energies renovades.

 

Metropolitan Union està format per Daniel Morales (tenor), Martí Doñate (lead), German de la Riva (baix) i Joan Mas (baríton).

 

bottom of page