top of page
Marc Timón - Amalia (foto Isabel Archs).jpg
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Marc Timón "Amalia"

Marc Timón presenta 'Amalia', un àlbum de pop eclèctic en català, castellà, anglès i francès amb 16 cançons completament diferents entre si unides per unes lletres plenes de surrealisme que dibuixen des de les històries d’amor més èpiques, a les vivències més íntimes i nostàlgiques. Cançons que parlen de les nostres metamorfosis al llarg de la vida i que descriuen amb optimisme i explosivitat una actitud festiva davant la mort i la mateixa existència, barrejades amb altres temes contrastants que critiquen la naturalesa humana i s’endinsen en les nostres pors.

 

A “Amalia” trobem com la vida quotidiana conviu amb la màgia i un món ocult de tot allò que passa a les nits quan dormim. Un disc que relata com les coses més petites i senzilles poden esclatar fins a l’eufòria més desfermada, en una oda constant al gaudi de la vida i a aixecar el vol ben alt per saber-la degustar.

 

Marc Timón vol dedicar aquest disc a la seva àvia Amàlia, qui mai s’hauria figurat inspirar un disc de pop amb aquest imaginari ple de màgia i fantasia.

 

Concerts:

6 d'agost al Festival Planestiueja't de Les Planes d'Hostoles (Girona).

 

Músics:

Marc Timón, veus, teclats i electrònica.

Raúl Juan i Luis Robisco, guitarres.

Roger Pi, bateria.

Lluís Borrell, baix.

 

 

Crèdits tècnics:

Aquest disc ha estat enregistrat a casa de Marc Timón entre el 2021 i 2022 a Los Angeles, Castelló d’Empúries i Barcelona. Algunes bateries i baixos, han estat enregistrats a Bucbonera Studios per Tomàs Robisco.

 

Lletres i músiques de Marc Timón.

Produït per Marc Timón i Ivan Torrent.

Mesclat per Andre Nascimbeni.

Masteritzat per Fran Paredes.

bottom of page