A1.jpg

Foto: Xavi Sánchez

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

MARAVINT "Aquí Ara"

El segon disc de Maravint busca mostrar l'essència i ho fa jugant amb els mínims elements.

 

"Aquí ara" presenta cinc cançons que exploren cinc moments i racons diferents de l'ànima, d'aquí el nom del disc. Les lletres són l'esquelet vestit només amb la veu i el piano. Joana Campo atrapa una sensació, un instant present i sense gaires retocs el llança al món en forma de cançons. Alhora troba les arrels de la seva formació clàssica, recordant els antics "lieder" però des d'una perspectiva singular. Les lletres, de significat obert, donen ales a la imaginació de qui les escolta, i les melodies personals i melancòliques ens transporten a l'univers essencial de Maravint.

 

"Aquí ara" suposa un canvi formal molt gran respecte a "El color de l'aigua", però això neix d'una necessitat d'expressió des del minimalisme, des de la solitud, en un moment personal molt concret de la compositora. Això no significa necessàriament un canvi de rumb, sinó que simplement mostra la necessitat expressiva de la cantant en aquest moment.

 

En un món de consum ràpid, envoltat de tecnologies i de ritme frenètic, Maravint proposa una música humil, sense processar, introspectiva, per escoltar amb deteniment.