top of page
5. Singel 1.jpg

Foto: Mireia Farran

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Magalí Sare i Sebastià Gris "A boy & a girl"

Magalí Sare i Sebastià Gris ens presenten el seu primer disc junts titulat “A boy & a girl” (Segell Microscopi 2020) de la mà del productor David Soler i el coproductor Santi Careta.

​"A boy & a girl" és un disc que aposta per l’experimentació electrònica a través de la desconstrucció de temes clàssics de cambra i cançons populars mallorquines, creant noves sonoritats on també hi són presents elements naturals de l’espai a on es va produir la gravació: La rectoria.

​La guitarra i la veu es presenten com a elements principals que abracen contínuament el món dels efectes i distorsions.

MAGALÍ SARE i SEBASTIÀ GRIS

 

La cantant del Vallès occidental i el guitarrista mallorquí van estudiar junts el Grau Superior del Liceu. Durant aquesta etapa, es van conèixer artísticament a fons i van experimentar una connexió musical tan especial que van decidir traslladar-la als escenaris.

 

El 2016 es crea aquest projecte, aquest duet amb la finalitat de recuperar cançons de la nostra terra, temes jazzístics i músiques del món d’altres indrets, crear nous arranjaments i oferir la seva particular interpretació.

 

L’any 2018 guanyen el primer premi estatal de jazz de Juventudes Musicales de España.

L'any 2019 guanyen el primer premi internacional del Festival Italià Suns Europe.

 

Paral·lelament, els dos músics han anat realitzant altres projectes musicals:

 

La Magalí Sare va llençar el seu primer disc en solitari anomenat “Cançons d’amor i dimonis” l’any 2018 i el va presentar oficialment al 50è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. També, se la coneix per ser la soprano del Quartet Mèlt (guanyadors de la 3era edició del programa de TV3 Oh Happy Day l’any 2015). A més a més, és la cantant del disc ESTÓMAC de la pianista i compositora Clara Peya, i té un duet amb el contrabaixista Manel Fortià. El novembre del 2019 ha tancat la gira del seu primer disc amb més de 60 concerts i ha estat nominada com a Talent Emergent als Premis Alícia de l’Acadèmia Catalana de la Música, com a Artista revelació als Premis ARC del 2019 i finalista del concurs Terra i Cultura del 2019 per haver musicat el poema Desplegar-se de la Sònia Moya.

 

En Sebastià Gris combina la faceta de guitarrista amb la de compositor i arranjador. L’any 2017 funda la “Bull i Pebre Bord Jazz Orquestra”, una big band de joves músics catalans i mallorquins. L’any 2018 passa a formar part de la banda del primer disc de la Magalí Sare. Actualment, té un duet amb el guitarrista Josep Munar, un altre amb la cantant i guitarrista Amaia Miranda i un quartet amb en Joan Codina i Martí Carrasco. 

bottom of page