top of page
Magalí.jpeg

Magalí Sare  "Esponja"

La temàtica de les cançons d'aquest nou treball de Magalí Sare gira al voltant de la configuració de la pròpia personalitat, posant l'èmfasi en les etapes de la vida que més van definint el nostre caràcter, la infantesa i l'adolescència, èpoques tendres, convulses i plenes de canvis. És un disc ple de confessions i ple de sentit de l'humor i la principal inspiració han estat les dones de la seva família: la mare, la germana, la neboda i també ella mateixa. Al disc també hi ha una versió d'una cançó del seu germà.

 

Gravat pràcticament durant tot l’any 2021, aquest disc ha estat enregistrat en diferents llocs: principalment a Olivera Estudi, a Banyoles, on ha treballat colze a colze amb el productor Pau Brugada, en espais singulars de Centelles i la Fundació La Plana on va gravar diferents guitarres amb en Sebastià Gris, a Estudis Ground de Cornellà del Terri on varen fer sessions de gravació amb el baixista Vic Moliner i el bateria Dídak Fernàndez i a BSO i a El Patio Estudio a Barcelona, on van gravar les col·laboracions del disc.

 

A "Esponja" hi ha dues col·laboracions molt especials: la primera és amb en Salvador Sobral, que ja la vam descobrir amb el tema "Sempre vens assim", produït per Sebastià Gris i ella mateixa, del qual se’n pot veure un videoclip, i la segona col·laboració és amb el grup Las Migas, que donen un color aflamencat a la cançó titulada "ETC".

 

Concerts de presentació:

22/04/22 Sant Quirze del Vallès.

29/04/22 Teatro Monumental, Madrid.

14/05/22 Auditori de Girona.

21/05/22 Petit Palau, Palau de la Música, Barcelona.

11/06/22 Primavera Musical a Vistabella (Tarragona).

16/06/22 Festival Ibérica, Praga.

17/06/22 Festival Ibérica, Brno.

27/08/22 Jardí de la Casa Llorenç, Vilallonga (Mallorca).

 

 

Magalí Sare (Barcelona, 1991)

Cantant, instrumentista i compositora. L’any 2018 va publicar el seu primer disc en solitari "Cançons d'amor i dimonis". L’any 2020 en va publicar dos a duet: "A boy & a girl" amb el guitarrista Sebastià Gris, projecte que revisita la música clàssica i el folk des de l’electrònica amb el qual va guanyar el primer premi de jazz de Juventudes musicales de Espanya i el primer premi al concurs internacional de música en llengües minoritàries "SUNS Europe"; i també el disc "Fang i núvols" amb el contrabaixista Manel Fortià, un duet conegut sobretot per haver interpretat l'himne de Catalunya d'una manera revolucionària. 

 

També, ha publicat dos discos com a soprano del Quartet Mèlt "Maletes" (2016) i "Xarrampim!" (2017), un quartet de veus a capella que es va donar a conèixer al gran públic arran d'haver guanyat el concurs "Oh Happy Day" de TV3, i un altre disc amb la pianista i compositora Clara Peya,"ESTÓMAC" (2018). 

 

Amb aquests projectes ha realitzat gires d'àmbit català, espanyol i europeu. L'any 2020, a més a més de publicar els seus dos primers singles, "Cronos", durant el confinament" i "Beure de tu", també va posar veu al conegut anunci d'estiu d'Estrella Damm.

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page