top of page
7.jpeg

Laura Elle  "Com seria jo"

Laura Elle presenta el seu primer treball en solitari, "Com seria jo".

 

Un EP de pop sensible i alternatiu, electrònica i R&B en català, anglès i castellà, en el qual relata les seves experiències amb la no normativitat, la salut mental, el dol i la nostàlgia.

 

Amb "Com seria jo", Laura Elle ha creat una nova pell i un univers sonor on la connexió amb la vulnerabilitat i la fragilitat és benvinguda i abraçada; on les vivències identitàries que la defineixen es protegeixen i s’empoderen; on la pèrdua, la vergonya, la por i l’ansietat es pretenen sublimar i suavitzar.

 

Influenciada per artistes com Biig Piig, November Ultra i Yebba, el caràcter sonor de "Com seria jo" oscil·la entre l'R&B, el pop, l’electrònica i el neo soul, i forma un fons profund i ric per a la veu intimista i envellutada de la Laura Elle, que es mou per diferents registres i matisos mantenint la calidesa, l'emotivitat i la sinceritat que la defineixen.

 

Amb el seu primer EP, Laura Elle transmet un missatge d’acceptació radical, tant d’un mateix com de la vida i les seves complexitats, i proporciona un espai segur per contenir i desenvolupar tot allò que se’ns fa difícil de pair.

 

Crèdits tècnics:

Veu: Laura Lloreta.

Producció musical: Telio Margherita i Laura Lloreta.

Piano: Laura Lloreta.

 

Mescla: Telio Margherita.

Màster: Guy James Cohen a JAMES studio, Berlin.

 

Fotografia: Miguel Martínez.

Disseny i portada: Víctor Ribas. 

 

Laura Elle (Barcelona, 1991) es defineix com  una cantautora i compositora gorda i queer resident entre Berlín i la capital catalana.

 

Formada en Psicologia a la Universitat de Barcelona, Cant Jazz al Taller de Músics i Musicoteràpia a l’ESMUC, Laura Lloreta (Laura Elle) destaca la importància de les WTF Jam Sessions al Jamboree conduïdes per Aurelio Santos com a punt d’inflexió en la seva carrera musical l’any 2012. És arrel de la fusió de gèneres i l’espai per a la improvisació d'aquestes jams que la Laura comença a eixamplar el seu cosmos musical i destapar-se com a artista.

 

Al 2015, decideix mudar-se a Berlin, on s’estableix a l’escena electrònica underground i funda la seva banda d’electrònica i soul RELATIIV, amb qui llança diversos treballs de manera independent i amb qui, durant 5 anys, actua regularment a festivals i esdeveniments a Alemanya, Itàlia, Anglaterra, Dinamarca, Hongria i Espanya.

 

A mitjans de 2020, Laura Elle sent la necessitat de fer música en solitari i decideix canviar el rumb de la seva trajectòria professional. Aconsegueix les beques destinades a músics emergents Musicboard Berlin i Pop Stipendium d’Alemanya, gràcies a les quals accedeix a produïr el seu primer treball en solitari ‘Com seria jo’ juntament amb el productor franco-italià Telio Margherita i l’enginyer de masterització Guy James Cohen.

 

Amb aquest primer EP, una obra que posa de manifest l’intimisme i la intensitat que la defineixen, Laura Elle retorna a l’univers musical català presentant les seves vivències amb el dol, l’expressió de gènere, la gordofòbia i la salut mental com a protagonistes.

  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page