top of page
7.jpeg

Laura Elle  "Com seria jo"

L'artista barcelonina Laura Elle presenta "Com seria jo" el segon avançament de l'EP que es publicarà el 24 de febrer i que porta el mateix títol.

 

Amb ‘Com seria jo’, Laura Elle destapa la seva part més fràgil i personal i planteja una conversa amb les pors que guien les seves decisions; un diàleg amb les realitats paral·leles que podrien existir si no arrosseguéssim tantes cadenes. Qui seríem sense els dimonis que ens acompanyen? I què passaria si decidíssim fer-nos-en amics?

 

Concert de presentació: 11 de març al Jamboree (Barcelona).

 

Crèdits tècnics:

Veu: Laura Lloreta.

Producció musical: Telio Margherita i Laura Lloreta.

Piano: Laura Lloreta.

 

Mescla: Telio Margherita.

Màster: Guy James Cohen a JAMES studio, Berlin.

 

Fotografia: Miguel Martínez.

Disseny i portada: Víctor Ribas.

 

 

Crèdits tècnics:

Veu: Laura Lloreta.

Producció musical: Telio Margherita i Laura Lloreta.

Piano: Laura Lloreta.

 

Mescla: Telio Margherita.

Màster: Guy James Cohen a JAMES studio, Berlin.

 

Fotografia: Miguel Martínez.

Disseny i portada: Víctor Ribas. 

 

Laura Elle (Barcelona, 1991) és una cantautora i compositora gorda i queer resident entre Berlín i la capital catalana.

 

Formada en Psicologia a la Universitat de Barcelona, Cant Jazz al Taller de Músics i Musicoteràpia a l’ESMUC, Laura Lloreta (Laura Elle) destaca la importància de les WTF Jam Sessions al Jamboree conduïdes per Aurelio Santos com a punt d’inflexió en la seva carrera musical l’any 2012. És arrel de la fusió de gèneres i l’espai per a la improvisació d'aquestes jams que la Laura comença a eixamplar el seu cosmos musical i destapar-se com a artista.

 

Al 2015, decideix mudar-se a Berlin, on s’estableix a l’escena electrònica underground i funda la seva banda d’electrònica i soul RELATIIV, amb qui llança diversos treballs de manera independent i amb qui, durant 5 anys, actua regularment a festivals i esdeveniments a Alemanya, Itàlia, Anglaterra, Dinamarca, Hongria i Espanya.

 

A mitjans de 2020, Laura Elle sent la necessitat de fer música en solitari i decideix canviar el rumb de la seva trajectòria professional. Aconsegueix les beques destinades a músics emergents Musicboard Berlin i Pop Stipendium d’Alemanya, gràcies a les quals accedeix a produïr el seu primer treball en solitari ‘Com seria jo’ juntament amb el productor franco-italià Telio Margherita i l’enginyer de masterització Guy James Cohen.

 

Amb aquest primer EP, una obra que posa de manifest l’intimisme i la intensitat que la defineixen, Laura Elle retorna a l’univers musical català presentant les seves vivències amb el dol, l’expressió de gènere, la gordofòbia i la salut mental com a protagonistes.

  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page