top of page
FOTO JO JET I MARIA RIBOT (autores Elisabet Mateu i Mònica Casugas) 4.jpg

Jo Jet i Maria Ribot
"AIGUA DE MAIG"

  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Foto: Elisabet Mateu & Mònica Casugas

AIGUA DE MAIG regalima suau i pertanyent al corrent d’un nou paisatge, que apareix reposat i amb la qualitat abraçadora de Jo Jet i Maria Ribot, mesos abans de l’arribada d’una nova flota musical que duu la riuada com a prisma neuràlgic. La fortalesa i l’impuls de les dones que han format part de les aigües més càlides i també de les més fredes. 

 

A "AIGUA DE MAIG" les guitarres embardissen la claror d’un tema tan orgànic com fluid, ocupant un lloc especial en un disc que es manifesta lentament, riu amunt dels processos exigits externament. JJMR continua buscant l’abril, aquesta vegada situant-se com a mèdium d’unes arrels que porten dins.

 

Jo Jet i Maria Ribot ha assolit recentment una fita notable al celebrar una dècada de música amb una gira extraordinària. Aquest recorregut especial els ha dut a actuar en llocs significatius per a ells arreu del territori, omplint cadascun dels espais de persones que els han acompanyat els darrers anys, plens de melodies compartides.

 

Iniciant una nova etapa, la banda llança el seu cinquè àlbum, "RIBERA", consolidant encara més la seva posició com a referent incontestable en el panorama musical. La discografia prèvia ja els ha sentat com una banda avesada, caracteritzada per discos carregats de sinceritat i poesia. Destacant l'evolució del grup, des de l'última gira s'ha incorporat a la família Marina Lluch, inicialment com a bateria i a partir del 2024 també com a guitarrista, emergint com a membre indispensable del projecte. 

 

El debut del nou directe de Jo Jet i Maria Ribot tindrà lloc a la Sala Apolo 2 de Barcelona el 2 de març de 2024 (Festival Empremtes). En aquesta ocasió, la banda presenta per primera vegada les cançons del seu últim àlbum, "RIBERA", en un format inèdit. Aquesta renovada proposta captura l'essència íntima i emocional que caracteritza els seus directes habituals, tot presentant-ho d'una manera mai abans vista. Jo Jet i Maria Ribot continuen explorant noves dimensions artístiques i consolidant la seva presència innovadora en l'escena musical.

 

JJMR són:

Jordi Jet Serra Morales

Maria Ribot Farrés

Marina Lluch Guarro

 

Crèdits tècnics de la cançó:

Composició i interpretació: Jo Jet i Maria Ribot.

Producció musical: Sr. Chen.

Portada i direcció artística: Elisabet Mateu Matesanz i Mònica Casugas Iserte.

 

Crèdits tècnics del videoclip:

Direcció: Elisabet Mateu Matesanz i Mònica Casugas Iserte.

Fotografia: Joel Burgès Flores.

Etalonatge: Guillem Birba Mompeó.

So: Sr. Chen.

Estilisme: Laura Grazioli.

Suport: Àngel Guilanyà Bertrans, Maria Vila Juncadella i Clara Roche Martínez.

Equip creatiu: Elisabet Mateu Matesanz, Mònica Casugas Iserte, Ignasi Àvila Padró, Jordi Jet Serra Morales i Maria Ribot Farrés.

Agraïments: Pau Navarro i tota la família de Mas de l'Illa.

 

Rodat a Mas de l'Illa (Tivissa) el 25 de novembre de 2023.

bottom of page