AJ2B6475.JPG

Foto: Maria Mateu

  • YouTube - Grey Circle

Jei Noguerol "Qué noite a daquel verán / Port d'en Perris"

"Qué noite a daquel verán" i "Port d'en Perris" són les dues noves cançons amb les quals retorna Jei Noguerol. En format single, es podrà trobar a totes les botigues digitals a partir del proper divendres 12 de juliol.

Aquestes dues cançons formen part del llibre Folgos (alè), que el trobador, compositor i cantant gallec publicarà aviat per celebrar el 50è aniversari de l'edició del seu primer disc.

 

Galícia i L'Escala _ Dos dels llocs que han marcat, d’alguna manera, la vida de Jei Noguerol són presents, agermanats, en aquest disc:

 

O Valadouro, Suegos, O Folgueiro són llocs presents a la cançó "Qué noite a daquel verán", que rememora una festa de nit d'estiu il·luminada per la presència dels fanals modernistes de l'Avinguda Lluís Companys, obra de l'arquitecte Pere Falqués, que evoquen els Petromax d’aquella llunyana revetlla.

PORTADA-internet(1).jpg

"Port d'en Perris" -la segona cançó del disc, cantada en català i gallec- és una història d'amor que s'esdevé a l'actual platja-codolar de L'Escala, que fa temps era un port on en Josep Pla tenia una barca, la "Mestral".

 

Crèdits _ El disc ha estat produït, gravat, mesclat i masteritzat a BITSTUDI de Barcelona per Xavier Batllés, l’agost i setembre de 2018.

 

 Amb la participació dels músics: Xavier Batllés, Blai Casals, Clàudia Cabero, Noa Noguerol, Dani Morén, Rosa Pascual, Pau Figueres, Daniel Farran.