top of page
LOW IMG_8673_C.jpg

Foto: Júlia Núñez Sauri

  • Instagram - Grey Circle

Guillem Plana "Projecte Astrolabi"

PROJECTE ASTROLABI és el nom del primer disc de Guillem Plana, una eclèctica oda instrumental a la desmesura del cosmos feta des de un raconet de món. És un disc conceptual. És un cant a la sensació d’imaginar el que tenim per sobre del cap.

Vivim intentant ser molt racionals i entendre-ho tot amb els nostres cervells de mamífers espavilats, però en tot moment tenim a sobre una psicodèlia 100% real d’unes dimensions surrealistes, que potser no cal entendre, potser només cal observar i deixar-se meravellar.

Descartats els dogmes religiosos, cau sobre les nostres espatlles entomar aquesta estranya veritat que ens envolta i la música, en aquest cas, és l’eina escollida per canalitzar-ho, però per sobre de tot és la finalitat i el resultat de plantejar-se totes aquestes qüestions tant inspiradores.


PROJECTE ASTROLABI ha estat enregistrat en directe a l’estudi de la Fontderola a les mans de Jordi Casadesús durant els dies 7 i 8 de Març de 2019. Ha estat mesclat per Panxii Badii i masteritzat per Victor García a Ultramarinos records.

Guillem Plana: Composicions i guitarra
Eloi Escudé: Teclats
Isaac Coll: Baix
Arnau Altimir: Bateria

bottom of page