top of page
FOTOSMAKING-18.jpg

Gregori Hollis feat. Chano Domínguez 
"Dedicatoria
"

  • Instagram - Grey Circle

"Dedicatoria" és el nou avançament del segon disc de Gregori Hollis, que es publicarà el 9 de maig.

 

En aquesta ocasió, Gregori Hollis compta amb la col·laboració del prestigiós pianista gadità Chano Domínguez, reconegut mundialment com un dels màxims representants del jazz-flamenc.

 

Per compondre aquesta Bulería fusionada amb Jazz, Hollis s'ha inspirat en la música de Chano Domínguez, que tant ha absorbit durant la seva adolescència d’àlbums com "New Flamenco Sound" o "Chano Domínguez 1993 - 2003". Aquesta ha sigut un pilar fonamental en les seves influències musicals al llarg de la seva vida i en aquest single vol plasmar aquest homenatge dirigit, no només als seus referents musicals, sinó, en especial a Chano Domínguez.

Gregori Hollis (Barcelona, 1994)

Nascut en una família de músics, ha crescut i s'ha educat principalment en un entorn de música clàssica. El trompetista destaca per la seva extraordinària versatilitat, la seva habilitat va més enllà de ser simplement un intèrpret i solista; Gregori Hollis es revela també com a compositor i arranjador. La seva destacada carrera acadèmica es reflecteix en la seva graduació amb honors a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) en Trompeta Jazz el 2018. Durant la seva formació, ha tingut el privilegi de complementar els seus estudis amb reconeguts músics i intèrprets internacionals com Mireia Farrés, Greg Gisbert, Michael Rodríguez i Llibert Fortuny, que han contribuït a modelar el seu so i la seva música fins al dia d'avui.

 

Ha acumulat experiències significatives, entre elles la seva participació en la gira internacional de C. Tangana al llarg de l'any 2022, essent el primer trompeta, compositor i arranjador del directe, on ha tingut l'oportunitat de tocar en alguns dels escenaris més prestigiosos de tot el món.

 

Gregori Hollis va publicar l'EP "Kontimba" l'any 2020. El 2021 va llançar el seu primer àlbum, "Landing", amb el qual va aconseguir un impacte significatiu en l'assolir més de trenta mil reproduccions a Spotify en només uns mesos. El seu últim llançament discogràfic ha estat una versió de l'standard de jazz "I Fall In Love Too Easily", un single "Live" acompanyat d'un videoclip de la gravació en directe, on Gregori Hollis mostra les seves habilitats com a cantant.

 

Des de 2021 és membre fundador del conjunt de metalls "Hip Horns Brass Collective", una formació que ha arribat en pocs mesos a figurar en el cartell de nombrosos festivals de jazz i música urbana a la península, consolidant així la seva presència en l'escena musical espanyola.

bottom of page