top of page
FOTO GREGORI HOLLIS 1_edited.png

Gregori Hollis "Lo que me llevo"

  • Instagram - Grey Circle

”Lo que me llevo” neix després d’una de les experiències musicals i professionals més enriquidores que Gregori Hollis ha viscut al llarg de la seva carrera, en formar part de la gira internacional “Sin Cantar ni Afinar Tour 22” de C. Tangana, en la que hi va treballar com a primer trompeta, arranjador i compositor del directe.

 

Aquest primer avançament del nou treball discogràfic de Gregori Hollis, que es publicarà l'11 d'abril, vol ser un homenatge a totes aquelles persones amb les quals ha coincidit durant aquesta etapa treballant amb "El Madrileño", reflectint la fusió d'estils musicals i culturals amb els quals ha pogut conviure. La fusió de la música urbana com el Hip-Hop amb el Flamenc, la música llatina i fins i tot harmonies més característiques de la música clàssica, donen forma a aquest homenatge a través del llenguatge del jazz interpretat amb una formació de quartet.

 

Aquest primer senzill compta amb la col·laboració de Manu Masaedo, percussionista i cantant, que és i ha sigut un gran referent de Hollis, pel que fa a la fusió d'influències musicals i al virtuosisme i ànima en la interpretació. En aquest cas, però, Manu Masaedo col·labora a la peça com a "MC", fent un rap a l'estil més "old school" parlant de les dues cares de la moneda que comporta una gira d'aquesta envergadura.

Gregori Hollis (Barcelona, 1994)

Nascut en una família de músics, ha crescut i s'ha educat principalment en un entorn de música clàssica. El trompetista destaca per la seva extraordinària versatilitat, la seva habilitat va més enllà de ser simplement un intèrpret i solista; Gregori Hollis es revela també com a compositor i arranjador. La seva destacada carrera acadèmica es reflecteix en la seva graduació amb honors a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) en Trompeta Jazz el 2018. Durant la seva formació, ha tingut el privilegi de complementar els seus estudis amb reconeguts músics i intèrprets internacionals com Mireia Farrés, Greg Gisbert, Michael Rodríguez i Llibert Fortuny, que han contribuït a modelar el seu so i la seva música fins al dia d'avui.

 

Ha acumulat experiències significatives, entre elles la seva participació en la gira internacional de C. Tangana al llarg de l'any 2022, essent el primer trompeta, compositor i arranjador del directe, on ha tingut l'oportunitat de tocar en alguns dels escenaris més prestigiosos de tot el món.

 

Gregori Hollis va publicar l'EP "Kontimba" l'any 2020. El 2021 va llançar el seu primer àlbum, "Landing", amb el qual va aconseguir un impacte significatiu en l'assolir més de trenta mil reproduccions a Spotify en només uns mesos. El seu últim llançament discogràfic ha estat una versió de l'standard de jazz "I Fall In Love Too Easily", un single "Live" acompanyat d'un videoclip de la gravació en directe, on Gregori Hollis mostra les seves habilitats com a cantant.

 

Des de 2021 és membre fundador del conjunt de metalls "Hip Horns Brass Collective", una formació que ha arribat en pocs mesos a figurar en el cartell de nombrosos festivals de jazz i música urbana a la península, consolidant així la seva presència en l'escena musical espanyola.

bottom of page