top of page
1PROMO Gessamí Boada (by Alísia Rey).jpg
  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Gessamí Boada  "On començo jo"

“On començo jo” és el títol del segon àlbum de la cantautora Gessamí Boada, una de les veus femenines de més qualitat del panorama musical català.


Aquest 2020 Gessamí Boada ens porta el seu segon àlbum “On començo jo”. En aquest treball, s'allunya del jazz i fa un canvi a nivell de producció tot mantenint l'essència de cantautora que la caracteritza. Com a “White Flowers” (2018), ha fet tàndem amb el pianista i productor Kquimi Saigi i junts, han co-produït les cançons durant mesos per trobar una nova estètica musical pròpia experimentant amb noves sonoritats del pop, de l'electrònica i de l'indie.

 

Gessamí Boada segueix jugant amb els tres idiomes que li son propers: català, castellà i anglès, buscant obrir mercat també fora de Catalunya. Les seves lletres parlen de canvis (“Com si no fossis ningú”), de l'emergència climàtica (“Pluja d'estiu”), de l'empatia (“Qué más da”) i de connectar-se amb un mateix per ser capaç de connectar amb l'altre (“Los dos”).

 

Una altra característica que defineix la Gessamí és la seva capacitat d'ajuntar talent i en aquest disc de nou, ha volgut comptar amb grans músics com Darío Barroso i Arnau Figueres, i grans veus. L'Elena Gadel, actriu i cantant, participa al tema acústic que dona nom i tanca el disc “On començo jo”. Amb Alessio Arena, cantautor italià resident a Barcelona, s'atreveixen amb “El tigre”, un tema inspirat en un conte japonès. Amb Henrio, cantautor instal·lat a Liverpool conegut aquí com a Enric Verdaguer, interpreten la balada romàntica “Oh What a Night”.


“On començo jo” busca no deixar indiferent a ningú, tot defensant l'emoció i la veritat personal com a punt de partida i explorant diferents mons musicals. Gessamí Boada es reafirma com una de les cantants i compositores amb un futur prometedor.

COM_SI_NO_FOSSIS_NINGÚ_-_COVER_ok.jpg
IN THE SHADOWS OF YOUR MIND - COVER ok.j
DUST IN THE SKY COVER.jpg

"White flowers"

White Flowers (Segell Microscopi 2018) és el títol del primer disc de Gessamí Boada, cantant i compositora del Maresme. Amb la seva veu privilegiada i plena de matisos l'artista ens regala una miqueta d'ella mateixa a cada una de les 11 cançons compostes majoritàriament en anglès, però també en català, en temes més personals com “Mirades” o “Gira”, una cançó en defensa de la llibertat de la dona.

 

Gessamí Boada, en el seu primer treball ens presenta peces melòdiques, com el single “White Flowers”, però també rítmiques com “Blah Blah Blah”, que flueixen entre el pop i el jazz i destaquen per una sensibilitat especial a nivell de composició. A més, ha acabat d'arrodonir el disc amb col·laboracions molt especials com en els dos duets exquisits que inclou: “T'enviaré”, amb la veu de Judit Neddermann, i “Angel's Lullaby”, un tema que compon i canta amb l'alemany Léon Rudolf.


White Flowers és el resultat del premi aconseguit per l'artista en el concurs nacional de bandes Live Your Music, organitzat per UME i celebrat a la Sala Bikini. Ha estat enregistrat a: Art 59, Microcosmos estudi, BSO i CutRecords (2016 i 2017), i ha comptat amb col·laboradors com: Kquimi Saigi, Pep Terricabras, Bernat Guàrdia, Pau Figueres, Víctor Mirallas, Dídak Fernández, Alex Rodríguez, Clara Gorrias, Estel Boada, Albert Carrique.

bottom of page