• YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

GESSAMÍ BOADA

"White flowers"

White Flowers (Segell Microscopi 2018) és el títol del primer disc de Gessamí Boada, cantant i compositora del Maresme. Amb la seva veu privilegiada i plena de matisos l'artista ens regala una miqueta d'ella mateixa a cada una de les 11 cançons compostes majoritàriament en anglès, però també en català, en temes més personals com “Mirades” o “Gira”, una cançó en defensa de la llibertat de la dona.

 

Gessamí Boada, en el seu primer treball ens presenta peces melòdiques, com el single “White Flowers”, però també rítmiques com “Blah Blah Blah”, que flueixen entre el pop i el jazz i destaquen per una sensibilitat especial a nivell de composició. A més, ha acabat d'arrodonir el disc amb col·laboracions molt especials com en els dos duets exquisits que inclou: “T'enviaré”, amb la veu de Judit Neddermann, i “Angel's Lullaby”, un tema que compon i canta amb l'alemany Léon Rudolf.


White Flowers és el resultat del premi aconseguit per l'artista en el concurs nacional de bandes Live Your Music, organitzat per UME i celebrat a la Sala Bikini. Ha estat enregistrat a: Art 59, Microcosmos estudi, BSO i CutRecords (2016 i 2017), i ha comptat amb col·laboradors com: Kquimi Saigi, Pep Terricabras, Bernat Guàrdia, Pau Figueres, Víctor Mirallas, Dídak Fernández, Alex Rodríguez, Clara Gorrias, Estel Boada, Albert Carrique.

Gessamí Boada "White Flowers"

Gessamí Boada "White Flowers"

€ 10,00Precio
0