2_color_edited.jpg

FLOSSUM "Feel that heat" (EP)

  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

FEEL THAT HEAT (EP)

Amb aquest llançament el duet es presenta rendint homenatge a grans hits que han influenciat a tantes generacions. No és tan sols un disc de covers, sinó que representa la visió personal d'una música universal. El procés de creació de Feel That Heat ha estat condicionat pel repte de seguir produint música durant la pandèmia de COVID-19 amb els mitjans propis que Maria Shu i Arnau Gil disposaven a casa seva. Aquest treball representa la resiliència en la recerca de noves formes per compartir experiències musicals malgrat un context social molt desfavorable.

 

FLOSSUM

Flossum representa el florir de l'amistat i la fusió, tant de personalitat com d'estil, entre el duet format pels músics Maria Shu i Arnau Gil. El seu so es caracteritza per una barreja polièdrica i elegant que viatja entre el funk, el jazz, el R'n'B i el rock. La història de Flossum es va iniciar amb l'arribada a Barcelona, ​​procedent de Minsk (Bielorússia), de Maria Shu i la trobada musical amb el guitarrista català Arnau Gil. Des d'aquest moment el duet va començar a actuar en diferents locals i clubs de la ciutat comtal.

MARIA SHU (Minsk, 1995) 

Va començar la seva formació a Minsk com a saxofonista i va continuar la seva trajectòria estudiant enginyeria de so. En el mateix temps es presentava com a cantant en diversos projectes, col·laborant amb músics com EUG o Gatogaso.

 

ARNAU GIL (Terrassa, 1991) 

Format entre el Taller de Músics i el Conservatori del Liceu de Barcelona, ​​en els últims anys ha col·laborat amb figures del jazz català com Josep M. Farràs, Philippe Colom i Josep Puigbó, entre d'altres, a través dels quals ha pogut aproximar-se al jazz més tradicional fins a arribar a col·laborar amb l'emblemàtic trompetista de New Orleans Leroy Jones. També ha produït els tres treballs discogràfics de jazz en català de la cantant Maria Betriu. Recentment ha presentat el seu primer treball, Mecànica Vital (Microscopi 2019), en què explora un llenguatge propi que li arriba d'influències com el rock psicodèlic, el hip-hop o altres com la música simfònica i el swing.