top of page
EMPELT - ELECTROGRALLA - Imatge 2_edited.jpg
  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Electrogralla "Empelt"

Roger Andorrà ha desenvolupat el projecte musical Electrogralla, el qual li permet generar un concepte sonor inèdit, identitari i original a partir d’una gralla connectada a diversos elements electrònics. Partint de la música d’arrel, el músic sallentí fa evolucionar el so de la gralla cap a nous paisatges sonors propis de la música electrònica.  

 

Andorrà presenta aquest 2022 el primer disc: Empelt. Es tracta d’un recull de peces i tonades populars que, de la mà del productor musical Llibert Fortuny, el músic sallentí adequa als nous cànons estètics de la societat; així, aconsegueix que, seguint la idea de J. V. Foix, allò tan vell torni a ser nou.  

 

A Empelt trobareu peces tan icòniques com el «Toc de castells», el «Virolai», un pasdoble de la Patum, una sardana, una malaguenya, un ball de bruixes, un ball pla de Corpus i un passacarrer.

 

Hi col·laboren el cantant Miquel Gil, l’activista Anna Gabriel, el músic sallentí Jordi Sant, la trompetista Mireia Farrés i els components del grup de grallers Els Laietans.

 

CRÈDITS:

 

Roger Andorrà: gralla en Bb

Llibert Fortuny: bases electròniques, ewi i saxòfon tenor.

 

Miquel Gil: veu a Malaguenya de Barxeta.

Anna Gabriel Sabaté: veu a Ball de Bruixes de Sallent.

Els Laietans (Roger Aulet, Ferran Samper, Pol Ducable i Roger Cucurella): veus a El Bequetero.

Jordi Sant: veu a Maquinant.

Mireia Farrés: trompeta a El Patumaire.

 

Enregistrat a l’auditori de l’Escola Municipal de Música “Cal Moliner” (Sallent), a Cromàtic (Cerdanyola del Vallès), a Gravity Music (Mataró) i a l’Estudi (Massanassa).

 

Producció i mescla: Llibert Fortuny

Masterització: Quim Puigtió (Kato).

 

Imatge: Paco Amate.

Disseny: Marc Fígols.

Management: Joana Chordà.

No hay producto

No hay producto

bottom of page