carolina alabau-07504.jpg

Foto: Montse Capdevila

  • iTunes
  • YouTube
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Carolina Alabau "Primera Mirada"

Carolina Alabau, cantant i pianista, presenta el seu primer disc com a cantautora 'Primera mirada'. Un disc que neix d'una necessitat d'expressió que l'ha portada a profunditzar en un procés creatiu. El disc conté cançons variades no tan sols de llengua sinó de composició, estil, missatge i caràcter, tot partint tots d'un fons únic creant una identitat coherent i ferma.


Les lletres de la cantant parlen de situacions de la vida quotidiana que l'han fet reflexionar; l'angoixa del món ràpid en el qual vivim, la importància que té el temps en la nostra societat, el lligam a les noves tecnologies i les xarxes socials, la crisi humanitària dels refugiats, etc. Alhora, té un vessant molt romàntic on parla de temes com l'amor a un mateix, les decepcions amoroses, la idealització d'un món millor i l'optimisme davant de situacions complicades.


L'àlbum ha estat produït per Luis Robisco i Carolina Alabau, gravat i mesclat a "Bucbonera Studios" per Tomàs Robisco i masteritzat per Ferran Conangla. En el projecte hi ha hagut dues col·laboracions molt especials dels arranjadors Joan Albert Amargós en la cançó "Dorm petit, dorm" i Pere Bardagí en la cançó "Un racó".

CAROLINA ALABAU

 

Carolina Alabau (Barcelona, 1994), cantant, pianista i compositora, prové d'una família de músics i ha viscut l'amor per la música des de ben petita. Va començar a fer classes de cant clàssic als 11 anys i a partir dels 17, quan començava a compondre les seves pròpies cançons, va endinsar-se en el jazz i la música moderna al Taller de Músics de Barcelona. Més endavant va rebre una beca per cursar el primer any de carrera de cant a la prestigiosa universitat "Guildhall School of Music" de Londres i va acabar la titulació al Conservatori del Liceu de Barcelona.


Professionalment ha col·laborat en diversos discos i ha participat en diferents projectes de jazz i música d'arrel actuant al Festival de Jazz de Barcelona, Terrassa, Sabadell, Huesca, Coliseum de Barcelona, el Teatre Nacional, l'Auditori, el Gran Teatre del Liceu, etc. L'any 2016 va guanyar el premi a 'Millor banda' de Badalona.També va ser la solista del Cantània 2019 amb la cantant Beth Rodergas, fent gira per diferents auditoris de Catalunya.


Actualment forma part del "Quartet Mèlt" en l'espectacle musicoteatral 'Imparables' amb qui van fer temporada al Teatre Poliorama de Barcelona els passats mesos juny i juliol de 2019 i faran gira per Catalunya durant aquest 2020.


Amb una facilitat vocal per a diversos gèneres, Carolina Alabau està sempre experimentant musicalment i buscant la manera de transmetre emocions i sensacions perquè cada persona que l'escolta pugui quedar-se amb una part d'ella i així crear un intercanvi musical i humà.