top of page
FOTO CARLOS CORONADO (Autor Ignasi Roqué) 6.JPG

Foto: Ignasi Roqué

  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Carlos Coronado  "Flamenco Mediterráneo"

L'àlbum "Flamenco Mediterráneo" és un disc conceptual que tracta d'evocar el paisatge mediterrani i empordanès a través dels diferents pals flamencs. Els ritmes i les estructures flamenques no són més que un marc sobre el qual es construeixen atmosferes. La intenció és, en primer pla, paisatgística, suggerint un alzinar a "Font Martina", una petita cala a "Fandango Mediterrani" o una nit de lluna plena a "Nocturno Tercero". La influència de la música impresionista és forta, i també s'incorporen elements jazzístics i de música hispanoamericana .

 Les palmes de Marc López i Pere Martínez aporten el so flamenc, mentre que el violí de Montserrat Martos representa la part més mediterrània i intimista.

 

Crèdits tècnics:

Guitarra: Carlos Coronado.

Violí: Montserrat Martos.

Palmes: Marc López i Pere Martínez.

Totes les peces són originals de Carlos Coronado.

Registrat, mesclat i masteritzat a El Local, per Marc Piña.

 

Carlos Coronado

Es va iniciar com a guitarrista a la seva adolescència, captivat pels acords del rock a la seva guitarra elèctrica. A mesura que explorava la seva passió, va començar a compondre, un fet que el va conduir d'una forma natural a submergir-se a la guitarra flamenca. Adoptant les tècniques necessàries, va desenvolupar el seu propi estil únic per executar composicions que s'aparten considerablement del llenguatge típic del rock i la guitarra elèctrica.

 

L'any 2021, va ingressar al Conservatori del Liceu, marcant una fita significativa en la seva trajectòria musical. Tot i no comptar amb estudis musicals previs, Carles Coronado ja havia desenvolupat un estil distintiu que s'allunyava de les convencions acadèmiques. En reconeixement del seu talent excepcional, el 2023 va ser distingit amb una beca d'excel·lència atorgada per la Fundació Ferrer Salat.

 

Al llarg de la seva carrera, Coronado ha portat la seva música a escenaris de tot Espanya, Mèxic i França, i ha consolidat la seva reputació com un virtuós de la guitarra amb un enfocament únic i avantguardista. La seva habilitat per fusionar elements, ha captivat audiències diverses, consolidant la seva posició com un talent destacat en el panorama musical internacional.

bottom of page