BPO 1000.jpg
  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

BALKAN PARADISE ORCHESTRA

"k'ataka"

Integrada per deu instrumentistes de vent i percussió, la BPO (com ja es coneix també al grup) ha aportat un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del nostre país. Amb formacions, experiències i influències diverses però compartint la passió per la tradició balcànica, aquestes deu dones transformen el gènere en un autèntic elixir de melodies tradicionals amb ritmes de tot el món, oferint un espectacle carregat d'energia que funciona tant en escenari com a la carrer. Amb una sorprenent capacitat per generar empatia amb el públic, la BPO porta alegria, festa i ganes de ballar a cada racó del món.

Des que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, Balkan Paradise Orchestra ha anat confirmant, actuació rere actuació seu paper com a formació inusual i trencadora.


No en va han estat mereixedores al 2017 del 1r Premi del Concurs Internacional de Música de Carrer a Haizetara (Euskadi) i més recentment del Premi Sons de la Mediterrània lliurat per la revista Enderrock.