top of page
P1008618.jpg

Foto: Pepe Camps

Arar "Arar"

El grup, format per la Marina Tomás Amado i la Maria Cruz Millet, aposta per un format íntim fusionant corda, vent, fusta i veus. Composicions que neixen de la complicitat de les dues components i de la recerca sonora dels seus instruments.

 

Arar és remoure la terra per sembrar. El so càlid i íntim embolcalla la força del projecte.

 

Concerts de presentació:

25 març, Jamboree (Barcelona).

31 de març, Casa de Cultura de Girona.

 

Crèdits tècnics:

Enginyer de so, mescla i màster: Aniol Bestit.

Disc gravat a l'Estudi The sound of wood.

Producció musical: Aniol Bestit, Marina Tomás i Maria Cruz.

Estudi de gravació del tema "Gamma Velorum": Masia les Tenes. Enginyer de so: Marc Urrutia.

Portada i disseny: Julia Doñate.

Fotografies: Paola Becerra.

.

 

Marina Tomás Amado (Barcelona, 1993).

Compositora i intèrpret musical a diversos espectacles de diferents disciplines artístiques. Per a dansa ha treballat en l'espectacle "Kiri Island" de la Cia. Arantza Labuena (actuació dins de la programació del festival Grec al castell de Montjuïc, l'any 2021) i "Morpheus&the seven sins" d’Orland Verdú (2019). Per a teatre, a l'obra "Ojo" LABDRAM, en la mostra de laboratori d’escriptura en viu a la sala Beckett (2021), i a "Like si lloras" del col.lectiu VVAA amb actuacions a la sala Beckett (2016). Per a circ, a l'espectacle "Des(a)nudarse" de la Cia. acroshibari (2019).

 

També ha estat guitarrista i corista de Joina durant la gira del seu primer àlbum "Companyes" i va formar part de la gravació d’aquest i del seu segon disc "Òrbita 9.18". Porta tocant amb la Maria Rodés des del 2019 fins a l’actualitat i ha format part de la gravació de l’àlbum "Lilith" i del seu últim treball "Fuimos los dos". Ha treballat com a guitarrista i actriu durant l’última temporada de l’obra teatral "Canto jo i la muntanya balla" amb la Perla29 (2022).

 

Actualment, acompanya a l’artista performàtic Reinaldo Ribeiro en el seu nou espectacle "I’m not an influencer", peça estrenada al teatro Leal de la Laguna a Tenerife.

 

Maria Cruz Millet (Girona, 1996).

Culmina els seus estudis musicals a l'ESMUC, en l'especialitat de saxo jazz. Ha sigut integrant de diversos projectes com a corista, cantant, saxofonista i teclista en agrupacions com Joina en la gira de "Companyes", Capinàs, Django Bates & the Loose Tubes i El Petitet Rumba Simfònica. Actualment, és integrant de Pepet i Marieta, Sambach, Vives (performance), i Arar.

 

L’any 2019 va enregistrar els saxos del disc "Festa Major, 50 anys de la Trinca". L’any 2022 participa com a saxofonista tenor en l’enregistrament de l'àlbum "Visceral" de Capinàs. Al mateix any es publica "Vola", de Pepet i Marieta, on apareix com a saxofonista, corista i cantant principal.

 

Paral·lelament, dirigeix el departament de música moderna de l’escola de música Claudefaula (Girona) des del 2018. També ha participat com a compositora i arreglista, a la cavalcada dels Reis de Girona (edició 2021 i 2022). Durant l’últim any s’ha introduït lleugerament dins l’àmbit del doblatge, participant en dues campanyes publicitàries, enregistrant la seva veu.

bottom of page