low_Jedai 05.jpg

Foto: Oriol Segon

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Albert Palomar "La llosa del cavall"

Cinc anys ha trigat Albert Palomar en sintetitzar "La llosa del cavall" ( © Segell Microscopi 2019 ), el seu tercer treball en solitari, on per enèsim cop es reinventa.

Per crear aquest nou disc, l'Albert Palomar es va tancar amb 3 músics més a Aviram Estudi (els estudis de gravació on ell mateix hi produeix i enregistra d'altres grups)  amb l'afany de portar les cançons a un nou so. Una dimensió on les guitarres no hi tenen cabuda, les bateries es distorsionen, els micros de sala exploten, els sintetitzadors juguen amb l'espai... però sobretot, qui pren protagonisme és el piano, de la mà de Lars Serra, amb l’ajuda en la co-producció de Bernie Sanchez (Murdoc, ex-Mine).


"La llosa del cavall" és un disc de pop nocturn, urbà, on la temàtica de les lletres revelen tota mena de relacions interpersonals.

Músic i productor nascut a Manresa, Albert Palomar fou membre de Plouen amb qui van gravar 3 discs editats per Propaganda pel fet, arribant a realitzar més de 500 concerts per tot el territori, amb destacades participacions a la Plaça Major del MMVV, SXSW (Texas, USA) o Popkomm (Berlin).  Amb el primer disc van guanyar el premi Enderrock a grup revelació i el premi Altaveu Frontera.

Després de la dissolució del grup, Albert Palomar emprèn la seva carrera en solitari i publica dos discs d'estudi "No estem sols" (2012) i "Cor de bou" (2013), ambdós publicats per Right Here Right Now. Al mateix temps, obre Aviram Estudi on professionalment es dedica a produir i enregistrar discs per a d'altres formacions musicals. Hi han passat músics com ara Ian Sala, Namina o Ramón Porta.