LOW_MG_9310-234.jpg

Foto: Emilio Barruz

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Albert Jordà "La grandesa d'un silenci"

La grandesa d’un silenci” (Segell Microscopi 2019) és el cinquè disc en solitari d’Albert Jordà i coincideix amb el desè aniversari de la publicació del seu primer treball. L’àlbum conté 8 cançons escrites i produïdes per ell mateix.

 

Aquest nou treball representa la constant recerca d’espais de silenci i intimitat, per fer front al temps sorollós en el qual vivim. Estem envoltats de multitud de gent, de xarxes socials i sovint la manera més fàcil de trobar el silenci és la solitud. Avui en dia això sembla gairebé impossible. És per això que aquest disc és un cant a la gesta de trobar el punt d’equilibri necessari.

 

Parar el temps, escoltar i trobar-nos a nosaltres mateixos, és un aïllament imprescindible per connectar-nos al món des d’una perspectiva única i nova. Jordà ha dedicat gran part de les seves cançons a aquest tema, a parar el temps i retrobar nous horitzons. En aquest disc, inspirat pel llibre d’Erling Kagge "El Silenci en temps de soroll" (Edicions 62, 2017), el cantant i compositor ha volgut donar veu a aquells moments on ens sentim aïllats d’aquest món sorollós, sigui sols o amb les persones que estimem.

 

Al disc hi han col·laborat els músics Juan A. Moreno (TMN, Zien Años...) i David Morlà (Papa:Noes, Tres...), i les dues filles del cantant posant veus a la cançó “Blanc silenciós”. El disseny de la carpeta del disc ha anat a càrrec de Mo Espasa i evoca de forma visual el contingut harmoniós i íntim del conjunt sonor del disc.

 

Gravat i mesclat per Albert Jordà a La Guarida (Tarragona) entre gener i juliol de 2019.

Masteritzat per Yves Roussel.

Albert Jordà "La grandesa d'un silenci"

Albert Jordà "La grandesa d'un silenci"

€ 10,00Precio