PV_MG_3414w.jpg

Foto: Pepa Vives

Adrià Plana "Les formigues"

  • YouTube - Grey Circle

Aquest és el tercer àlbum d'estudi del guitarrista Adrià Plana com a líder i el tercer treball de la seva aventura com a cantautor després de "Les Cançons de la Surgència" i "El Disc de la Surgència". Hi podem escoltar dues cançons. "Tot és Blanc" i "Adéu al Gel", extretes d'un espectacle teatral propi on es narraven les aventures de l'expedició polar de Sir. Ernest Shackleton.

En aquest disc de música i lletres pròpies, i també dos poemes musicats, un de Joan Brossa i un altre de Víctor Sunyol, trobem cançons que parlen de temàtiques socials, crítiques amb el món i amb el sistema, així com temes de caràcter personal. La música es troba entre diferents estils: sonoritats folk, més rockeres o jazzeres, encara que també hi podem trobar una chacarera i un valset.

 

"Les formigues" està gravat amb tres músics més: Vic Moliner (baix i contrabaix), Néstor Giménez (piano i teclats) i Joan Terol (bateria) als Estudis Ground (Cornellà de Terri) amb l'enginyer de so Jaume Figueres. Ha estat postproduït i mesclat per Arnau Figueres a Tandem Records i masteritzat per Mario G. Alberni a Kadifornia (Cadiz). El disc compta amb el disseny de l'il·lustrador Joan Manel Pérez.

Adrià Plana "Les formigues"

Adrià Plana "Les formigues"

€ 12,00Precio